Als je aan Hyundai denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan auto’s. Het bedrijf houdt zich de laatste jaren echter ook bezig met het ontwikkelen van zonnepanelen. In dit artikel kom je alles te weten over de zonnepanelen van Hyundai. Wat zijn Hyundai zonnepanelen?, welke kosten brengt het met zich mee en welke voordelen heeft het?

Wat kosten de Hyundai zonnepanelen?

Als je aan het overwegen bent om zonnepanelen aan te schaffen van het merk Hyundai is de prijs natuurlijk een belangrijk punt. Gemiddeld is één paneel al verkrijgbaar vanaf € 269,00 maar kan natuurlijk oplopen afhankelijk van het paneel dat je kiest en waar je het koopt. Wanneer je exacte bedragen wilt weten raden we aan om een offerte aan te vragen bij een professioneel bedrijf. Je weet dan ook direct wat de installatie- en montagekosten zijn. Tip: vraag meerdere offertes op bij diverse bedrijven zodat je het goed kunt vergelijken.

Waar kunnen de zonnepanelen worden aangeschaft?

Er zijn verschillende bedrijven waaronder bouwmarkten waar je terecht kunt voor het aanschaffen van zonnepanelen waaronder die van Hyundai. Dat is een goede optie als je ze zelf gaat installeren. Als je het wil laten doen kun je de panelen ook aanschaffen bij de installateur zelf. Je kunt dan eventueel ook kiezen uit andere merken. Bedrijven die werken met de zonnepanelen van Hyundai zijn er ook in gespecialiseerd waardoor je zeker weet dat ze op de juiste manier worden aangebracht en je altijd wordt voorzien van goed advies. Tot slot koopt de installateur de panelen in tegen een lagere prijs waar ook jij van mee kunt profiteren.

Garantievoorwaarden Hyundai zonnepanelen

Een ander punt wat zeer belangrijk is bij aankoop van zonnepanelen is de garantie dat je krijgt. Standaard krijg je bij Hyundai tien jaar garantie. Zo heb je weinig kopzorgen mocht er in die tijd eventueel iets mee gebeuren. Het bedrijf stelt wel een aantal voorwaarden wanneer je gebruik wilt maken van deze garantie. Zo moeten de zonnepanelen verplicht geplaatst zijn door een installateur die officiële certificaten heeft en worden onderhouden. Als je hier niet aan voldoet kan een eventuele garantieclaim worden afgewezen.

Dan hebben we ook nog de vermogensgarantie. Hyundai biedt maar liefst 25 jaar vermogensgarantie en dat is een stuk meer als je gaat kijken naar de alternatieven die soms maar twaalf jaar bieden.

Hyundai panelen: de voordelen

De zonnepanelen van Hyundai kunnen prima tegen corrosie. Dit komt door de goede kwaliteit coating dat wordt gebruikt. Verder is zon niet nodig voor het opwekken van stroom en daarom zijn deze zonnepanelen uitstekend geschikt voor het klimaat dat we hier in Nederland hebben. Tot slot wat als groot voordeel gezien kan worden is het uiterlijk. Het paneel is volledig zwart en dat wordt tot op heden nog maar weinig aangeboden terwijl de vraag hier naar groot is. Dit zorgt voor een strakkere afwerking van de buitenkant van je woning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here