Je wil in een mooie en betrouwbare auto rijden als je ondernemer bent. Logisch, je moet op een auto kunnen vertrouwen. Ben je op zoek naar een mooie bus of een personenauto of zoek je een station? Welke uitvoering is het makkelijkst voor jouw werkzaamheden? Als je als ondernemer hebt besloten om zakelijk te leasen i.p.v. privé en in welke auto je wilt rijden dan komt de vraag: ga ik kopen of ga ik een auto leasen? Welke optie past bij mij en wat kan ik betalen?

Zakelijk leasen is een goede optie

Als je ondernemer bent is zakelijk leasen een goede optie. Je hoeft niet in een keer een groot bedrag neer te tellen voor een auto. Een nieuwe auto leasen kost veel geld maar wist je dat je ook een tweedehands auto kunt leasen? Je koopt een goede auto en hoeft niet de hoofdprijs te betalen want de auto heeft de eerste grote afschrijving al gehad. 

Wat betekent occasion lease

Occasion lease betekent dat je een tweedehandsauto least. Het is dan wel een gebruikte auto maar daar merk je weinig van. De tweedehands lease zien er als nieuw uit en zo rijden ze ook. Wat je wel merkt is dat de prijs gunstig is. Ook is er een directe beschikbaarheid. Je kiest een occasion lease auto uit en je rijdt er vaak dezelfde dag nog in. 

Lage maandelijkse kosten

Occasion lease is interessant voor bijna alle ondernemers. Als je net begint met je bedrijf maar ook als je al langer een bedrijf hebt. Je houdt door de lage kosten meer geld over voor je bedrijf. Je weet namelijk nooit wat de toekomst je brengt en je kunt je geld beter gebruiken om je zaak te laten floreren. Het voordeel van leasen is dat je flexibel bent. 

Gaan de zaken wat minder dan kun je na een jaar beslissen of je een kleinere auto gaat leasen. Natuurlijk kun je ook beslissen, als de zaken goed gaan, om een duurdere en grotere auto te leasen. Occasion lease bij LeaseParcours biedt jou diverse mogelijkheden en zij denken graag met jou mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here