In de meeste gevallen zul je proberen de weg te nemen die het minst moeilijk is, om zo veel mogelijk kosten te besparen. Hetzelfde kan gezegd worden voor het promoten van je bedrijf. Iedereen heeft hetzelfde doel: zijn aanwezigheid wijd en zijd zichtbaar maken tegen een zo laag mogelijke prijs. Maar je moet je afvragen: wat is nu precies goedkope reclame?

  1. Autobelettering

Zakelijke autobelettering is een van de meest effectieve en kosteneffectieve manieren om reclame te maken voor je bedrijf. Hoe meer afgelegde kilometers je rijdt met je beletterde wagen, des te meer mensen de reclame voor je bedrijf zullen zien. Je kunt met deze dienst potentieel elke dag duizenden nieuwe klanten bereiken, wat een groot voordeel is. 

  1. Reclame in bushokjes

Nog een tip om voordelig onder de aandacht te komen is reclame in bushokjes. Dit type reclame is efficiënt en het is prominent aanwezig in de stedelijke omgeving, maar het irriteert voetgangers niet. De kans is groot dat het aantal mensen dat elke dag langs loopt of op de bus wacht meer dan 100.000 per week bedraagt. Het is natuurlijk wel zo dat een reclame die dichter bij het centrum van de stad staat een nog groter aantal kijkers zal aantrekken dan een reclame in een klein dorp, dus de plaatsing is in dit geval wel van belang. 

  1. Een product of dienst die gratis weggegeven

Het is mogelijk dat deze tip je verrast. Een gratis goed of dienst weggeven is toch ook een manier van voordelig reclame maken. Het levert je namelijk meer op dan op het eerste gezicht lijkt. Bezoekers die nog nooit op je website zijn geweest worden beschouwd als koude bezoekers. Deze personen zijn (meestal) niet bekend met je bedrijf en bijgevolg maken ze er voor de eerste keer kennis mee. Door deze bezoekers gelijk een gratis product of dienst aan te bieden, heb je deze bezoekers eigenlijk al binnen. Let er bij deze weggeef acties wel op hoe het precies met de btw werkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here